Dine fordele som BYGMASTER

  • Spar 10% på mere end 80.000 varer*

  • Se dine ordrer og fakturaer

  • Mulighed for op til 40 dages rentefri kredit

*Der gives dog ikke 10% rabat på varer i Fast Lav Pris, kampagnevarer og skaffevarer.

 

10% rabat på dit køb både online og i butikker

Dine fordele som BYGMASTER

  • Spar 10% på mere end 80.000 varer*

  • Se dine ordrer og fakturaer

  • Mulighed for op til 40 dages rentefri kredit

*Der gives dog ikke 10% rabat på varer i Fast Lav Pris, kampagnevarer og skaffevarer.

 

10% rabat på dit køb både online og i butikker


Bygma lever af tilfredse kunder

Vi vil gerne styrke vores kunderelationer og give dig mulighed for at blive BYGMASTER medlem, hvor du opnår mange fordele.


Med et BYGMASTER medlemskort får du 10% rabat på mere end 80.000 varer*. Du får dine fakturaer sendt via e-mail og du kan se ordrer og fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk. Du får også månedlige tilbud til særligt fordelagtige priser.


10% rabat med det samme

Bliv BYGMASTER medlem på 2 minutter. Du kan enten vælge at oprette dig som Bygmaster uden at købe nu, eller blive Bygmaster, når du har lagt varer i kurven. Du har mulighed for at gøre brug af dit BYGMASTER medlemskort med det samme i forbindelse med et køb. Hvis du opretter dig som Bygmaster samtidig med et online køb, sætter du ved første køb flueben i 'Ja tak, tilmeld mig BYGMASTER' og herefter bliver du bedt om at skrive et password til dit BYGMASTER medlemskort.

  1. Sæt flueben i 'Ja tak, tilmeld mig BYGMASTER'
  2. Oplys et password til brug af kortet online

Efter du har afsluttet dit køb på bygma.dk, hvor du allerede har opnået 10% rabat, modtager du dit BYGMASTER medlemskort i løbet af kort tid. Oprettelsen er gratis og medlemsskabet kan til enhver tid opsiges. Du har også mulighed for at blive oprettet som BYGMASTER medlem i din lokale Bygma butik.

Få kredit

Du kan også vælge at handle med op til 40 dages rentefri kredit med dit BYGMASTER medlemskort, hvor du stadig får 10% rabat på mange varer*. For at opnå kredit på BYGMASTER medlemskortet, skal Bygma vurdere kreditgrænsen, dette tager 2-3 hverdage. Udfyld oprettelsesskemaet (se nederst på siden) og aflever det i din lokale Bygma. Oprettelsen er gratis og du betaler ikke renter med mindre betalingsfristen overskrides.


*Der gives dog ikke 10% rabat på varer med Fast Lav Pris, kampagnevarer og skaffevarer.


Læs betingelserne for BYGMASTER medlemskortKundeoprettelsesformular privat til brug ved oprettelse i butikEr du allerede BYGMASTER medlem?

Hvis du allerede er oprettet som BYGMASTER medlem, skal du bruge et password for at logge ind og handle på Bygma.dk.

Udfyld felterne nedenfor, så modtager du inden for 24 timer en mail vedr. oprettelse af password til Bygma.dk. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 3 dage, hvis du udfylder felterne i weekenden.

BYGMASTER kup